Подтепето

криминале

03 Юли, 2018

Доцент Стефан Нейков е пребит до смърт с бейзболна бухалка

Съпруг на негова студентка е задържан за убийството

Доцент Стефан Нейков е бил пребит с бейзболна бухалка, заяви за Под тепето зам.- окръжният прокурор Галин Гавраилов. Задържан е съпруг на бивша студентка на специалистът по зеленчукопроизводство.  Доцентът е бил примамен за среща край спортната зала в село Оризари, където са му били нанесени ударите. След което, все още жив, е бил отракан до автомобила му на бул. „Христо Ботев”, изоставен бил до возилото си от нападателя и малко по-късно починал.

Студентката, чийто съпруг е играл бейзбол с тялото на Стефан Нейков, е искала да завърши образованието си. Тя започнала да учи през 2005г., но по-късно прекъснала. Свързала се с доцент Нейков, с който имали отношения в началото на следването си, да й помогне със завършването. Той обаче поискал нещо в замяна. 32-годишната жена се оплакала на съпруга си и той явно е решил да даде урок на доцента.

Двамата са задържани днес, като след разпита жената е била освободена. Съпругът й е на 42 години. Той е задържан за 72 часа.

 • 05 Юли, 2018 | жалко за доц.Нейков
  Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова като насила да са замъкнали стареца на тъмното скатано място!Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!
 • 05 Юли, 2018 | realist
  Pri podobno zhestoko ubijstvo s tozi vid agresija: zashto polizaite i prokuraturata ne proverjat za izvarsheni, nerazkriti prestaplenija v Evropa ili po-tochno v stranite, kadeto tozi I.S. e karal kamion?????
 • 04 Юли, 2018 | СЪУЧАСТНИК на свобода с паспорт???
  Ако наистина преди "студентката" е имала един КОИТУС с професора, този Казус става кристално ясен даже за гурелясалия поглед на пловдивското КРИВОсъдие: предумишлено УБИЙСТВО. Не "случайно", не "избухване" в бара. Дали пък няма (по някакъв начин) ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА? В наши дни съпруг, семейство и т. н. са разтегливи понятия. Като разпитали клеветницата я ПУСНАЛИ, а паспортът не й го взеха. Иди я търси ... ТЯ Е СЪУЧАСТНИК.
 • 04 Юли, 2018 | ЗАТВОР ЗА СТОИЧКОВИ
  ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРЪЗКИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ИЛИЯ И ИВАНКА СТОИЧКОВИ В ПРЕБИВАНЕТО ДО СМЪРТ НА БЕЗЛЮДНО ТЪМНО МЯСТО НА 70-ГОДИШНИЯ ДОЦ. СТЕФАН НЕЙКОВ ТРЯБВА ДА ИМА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!Ето ги Илия и Иванка Стоичкови https://www.facebook.com/ilia.stoichkov https://www.facebook.com/ivanka.stoichkova.9
 • 04 Юли, 2018 | Мутрата вместо СУРАТ има между ушите КОКАЛ.
  "32-годишната жена се оплакала на съпруга си и той явно е решил да даде урок на доцента." Погрешно решение, което показва що за хуманоиди се влачат около "вишото" образование в БГто. Неандерталецът щеше да иде да пита Вожда на Племето К'О ДА ПРАЯ СЕГА? и щяха да спазарят следващия чувал краставици с профа. Много важно кучката какво лъже.
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

05 Юли, 2018

Обвиненият за убийството на доцента застана пред съда

Илия Стоичков остана безмълвен пред журналистите 

42-годишният Илия Стоичков, обвинен за убийството на доцента Стефан Нейков преди 2 дни, застана пред съда днес. Прокуратурата е внесла искане за "задържане под стража" на обвиняемия. Неговият защитник адвокат поиска отсрочка за запознаване с данните по делото, както и уточняване на факти, свързани с отношенията между Стоичков и неговата съпруга Иванка. 

Прокурорът по делото заяви, че защитата има време да се запознае с тези детайли и делото може да бъде започнато още днес. Съдията по делото даде близо час за запознаване с материалите, след което се очаква да даде ход на делото и да се реши дали Стоичков ще остане в ареста. Самият обвиняем премина безмълвен покрай журналистите, чакащи пред залата в Окръжния ...

» повече
03 Юли, 2018

Окръжна прокуратура-Пловдив ръководи разследване за умишлено убийство по случая с открития пребит учен

Още няма повдигнати обвинения

Окръжна прокуратура-Пловдив ръководи разследване за убийство на 70-годишен мъж, открит в безпомощно състояние на 2 юли 2018 г., около 22 часа, в гр. Пловдив,  в района на бул. „Христо Ботев“, до Военна болница. Тялото е пенсиониран учен от Института по растителни генетични ресурси в Садово - доц. Стефан Нейков.

По случая са извършени огледи на местопроизшествие, назначени са експертизи, разпитват се установените свидетели.

Разследването по случая продължава, като предстои преценка на доказателства, събрани до момента, от гледна точка на това дали да бъдат повдигнати обвинения.

» повече
03 Юли, 2018

Колеги на доц. Стефан Нейков: Беше много добър и сговорчив човек

Убитият специалист по зеленчукопроизводство се е пенсионирал в института в Садово преди 6 години, но не спирал да работи

Като много добър и сговорчив човек. И изключителен експерт по специалността си Зеленчукопроизводство. Така описват намерения убит снощи доц. Стефан Нейков негови бивши колеги от института в Садово. Те не скриха пред Под тепето, че са потресени от новината за насилствената смърт на доцента.  Припомняме, че 70-годишният агро учен бе намерен мъртъв, с множество следи от удари по цялото тяло, на няколко метра от семейния Фолксваген Поло на бул. „Христо Ботев” снощи. Прокуратурата работи по няколко различни версии за убийството на доц. Нейков.

Стефан Нейков се е пенсионирал преди около 6 години в института в Садово, където изкарва целия си трудов ...

» повече