Подтепето

култура

12 Ноев, 2017

Ахат и Джо Лин Търнър тестваха новата зала „Сила”

Над 1000 рок фена на дебютния концерт в комплекса

Съоръжението впечатли с функционалност и акустика

Новата многофункционална и напълно частна зала „Сила” е перфектна за музикални събития. Това е изводът от дебютния за съоръжението концерт. Комплексът бе официално тестван за по-мащабни и шумни случки не от кой да е, а от родните рок емблеми от „Ахат” и легендарния вокал на Рейнбоу и Дийп Пърпъл- Джо Лин Търнър, съобщава КАПАНА.БГ.

Над хиляда фена на твърдата музика се забавляваха и пяха заедно с любимците си на самата арена пред сцената и на част от трибуните в „Сила”. Залата разкри възможностите си на 100 процента. И заключението  след снощи е, че е идеално място за концерти. Страхотна функционалност, много възможности, огромен потенциал, много добра акустика, доволни бяха от концертния дебют в "Сила" и организаторите на турнето на Ахат и Джо Лин Търнър, и рок феновете, напълнили съоръжението.

Каква е концепцията и бизнес идеята на зала „Сила” очаквайте скоро!

Цялата галерия вижте в КАПАНА.БГ

Няма направени коментари
Още от рубриката "култура"

Подобни новини

22 Ян, 2018

Разграбиха билетите за концерта на Лили Иванова в Пловдив

Примата ще пее пред над 2 хиляди души в зала Сила

Първият град от турнето на Лили Иванова, което и тази година е под надслов „За пълноценни мигове с музиката“, вече е напълно разпродаден. Няколко седмици след обявяването на датата, местата за концерта в Пловдив вече са изчерпани. Градът на тепетата ще посрещне голямата ни изпълнителка на 21 февруари в спортната зала на най-новия спортен комплекс „Сила”.

Партньор на Лили Иванова отново е Лидл България, чиято платформа за пълноценен начин на живот вдъхновява името на турнето. „Музиката, музикантите, новите песни, екипът, с когото работя, и най-вече публиката – моят най-точен критерий за всичко. Това за мен означава пълноценното общуване с музиката“, споделя голямата прима.

В Пловдив тя ще излезе пред над ...

» повече