Актуално

Асен Блатечки в една лента с Майкъл Медсън и вокалиста на „Godsmack”

Едно от най-амбициозните и любопитни български заглавия за последните години ви очаква тази вечер на лятно кино „Орфей“

Днес, 24.07 (понеделник) пловдивчани направиха своя избор. Филмите, които избраха да бъдат прожектирани в лятно кино „Орфей“ са „Бензин“ на Асен Блатечки и „Последното лице“ на режисьора и актьор Шон Пен

От 21:10 ч. страстите ще се нажежат благодарение на българската продукция „Бензин“. След 15 години в затвора автомобилен състезател и механик (Асен Блатечки) се връща към живота, за да изпълни последното си обещание към убитата си любима. В едно от най-амбициозните и любопитни български заглавия за последните години зрителите ще могат да видят на едно място красавиците Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова, както и световните звезди – актьорът Майкъл Медсън и вокалистът на „Godsmack” Съли Ерна.

От 23:30 зрителите ще могат да гледат „Последното лице“ – с участието на Чарлийз Терон, Хавиер Бардем и Жан Рено.  Филмът разказва историята на директор в агенция за хуманитарна помощ (Терон), която по време на политически бунт в Африка среща доктор Мигел Леон (Бардем). Заедно те се изправят срещу опасността за живота си, като в същото време се опитват да помогнат на повече засегнати от кризата хора. Темата е близка на режисьора Шон Пен, който прекарва голяма част от живота си, помагайки на бедстващи региони по света.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина