Актуално

ФСБ обещават незабравимо двучасово шоу в зала Сила

Зала СИЛА ще приеме легендарната българска група ФСБ на 31 март от 19 ч. Денят на концерта  е избран неслучайно, защото съботният ден ще спомогне концерта да бъде преживян и от хората от близките на Пловдив селища. Шоуто е гарантирано с изпълнението на неостаряващите и любими на поколения българи класики – “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и много други незабравими композиции.

На една сцена ще излязат настоящите членове на култовата група – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, които за пореден път ще докажат, че ФСБ е не просто емблема на българския рок, а е институция. Музикантите обещават двучасово шоу с изпълнения на над 20 песни създадени през дългата им сценична кариера. Специално за концерта ще бъда поставен LED  екран, а осветлението и озвучаването са професионални.

FSB е единствената родна рок банда, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения – Grammy. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на José Feliciano  “Cielito Lindo”. Безкомпромисният звук, перфектната селекция на инструментите и високият професионализъм поставят групата не само на българската, но и на световната музикална карта.

В композициите на FSB е постигнат съвършен синхрон между традиция и новаторство. Препълнените концертни зали и стадиони, милионите почитатели и огромните тиражи на техните албуми са равносметката за над 40 години на върха.
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина