Актуално

Kan Wakan омагьоса Небет тепе

Изключително аудио-визуално изживяване предложи на стотици почитатели един от най-успешните български музиканти в света на върха на Трихълмието

Магия. Това е думата, която подхожда най-много на онова, което се случи снощи на Небет тепе. Един от най-популярните и успешни български музиканти в света Георги Линев, известен с артистичния си псевдоним Kan Wakan, изнесе фантастично шоу на върха на Трихълмието, там, където се е родил Пловдив и над светлините на живия съвременен град. Мулти инструменталистът и формацията му се качиха на сцената от музикалната програма на фестивала Празници на Стария град, като представиха нещо напълно ново за меломаните в архитектурно- историческия резерват- любов между музика и визия.

Бандата бе скрита зад специално опънато платнище на сцената. Бяха като илюзия, мираж зад мъглата, върху която вървя визуалният спектакъл на изключителната Поли Герасимова. Kan Wakan и компания сякаш умишлено не се опитваха да се натрапват визуално. Все едно искаха да останат незабелязани, а единствено чути. Магическо бе съчетанието с изумителните хрумки на визуалния артист Поли и с естествената среда, която предлага Небет тепе и гледката от него.

Георги Линев представи парчетата от новата си продукция Phantasmagoria Vol.1, както и някои от хитовете от дебютния си албум Moving On, който се качи до номер 37 в класацията Billboard Heatseeker Albums и го направи един от знаковите млади артисти, творящи в Лос Анджелис. 

Още много снимки – вижте в галерията в KAPANA.BG

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина