Актуално

„Сикарио 2: Солдадо” и българският „Дъвка за балончета” тази събота на Филмови нощи във Филипополис

С пълна сила продължават летните „Филмови нощи Филипополис след дългоочакваната прожекция на модерната класика „Матрицата”. В събота вечер пловдивчани ще могат да си подарят един от най-качествените тазгодишни трилъри – „Сикарио 2: Солдадо”, както и да видят за пореден път българския хит „Дъвка за балончета”

Тази вечер от 21:10 Бенисио Дел Торо и Джош Бролин се завръщат в лятно кино „Орфей”, за да ви разкажат трогателната и напоена с кръв история на „СИКАРИО 2: СОЛДАДО”, развиваща се по границата между Мексико и САЩ. Според критиката продължението на изключителния първи филм по нищо не отстъпва на своя предшественик. Историята този път е още по-мащабна и обхваща тоталната война, която Алехандро и Мат развихрят между картелите. А едно малко момиче може би крие ключа към истината и края на кръвопролитията.

Малко по-късно, от 23:30 ще бъде поредната прожекция на изключително популярната българска романтична драма/комедия „ДЪВКА ЗА БАЛОНЧЕТА”. Историята се развива между детството от 80-те и днешния ден и успява да се заплете, благодарение на сполучливи майтапи, носталгия и малко драма, а в ролите ще видите страхотните Иван Юруков, Жорета Николова и Теодора Духовникова.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина