Актуално

Снимат концерта на SONS OF APOLLO за Blue-Ray и DVD издание

Във втората част от шоуто си супер групата ще излезе на сцената с музикантите от Държавна опера- Пловдив под диригентството на Левон Манукян

Концертът на култовата американска прогресив метъл супергрупа SONS OF APOLLO на Античния театър  на 22 септември ще бъде сниман за Blue-Ray и DVD издание, съобщиха организаторите от радио Тангра Мега Рок. Шоуто на Майк Портной и компания е в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018 .

В последните няколко месеца получаваме десетки мейли от групи от целия Балкански полуостров – Сърбия, Гърция, Македония, Румъния, Словения, както и от Италия и Унгария. Всички те предлагат да свирят като подгряващи паметната вечер и да се докоснат до тези огромни музиканти. В нашите любезни отговори към тях неизменно подчертаваме, че като организатори им благодарим за предложението, и все пак бихме предпочели първо да дадем шанс на някоя от българските групи. Но и това едва ли ще бъде възможно, поради сложността на продукцията, съобщават още от радио ТАНГРА МЕГА РОК .

Шоуто на SONS OF APOLLO в Пловдив ще бъде наистина уникално и те сами го определят като най-важното в цялото им турне, защото само в него супергрупата ще излезе на вековната сцена на Античния театър и с оркестър. Във втората част на концерта, SONS OF APOLLO ще представят заедно с музикантите от Държавна опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян серия световни хитове, които ще бъдат избрани от феновете им в официално онлайн допитване. При това изсвирени по виртуозен начин.  

БИЛЕТИ за концерта в Пловдив с цени от 50, 60, 80 и 90 лева ще откриете в системата на www.Eventim.bg.

Съставът на СУПЕРГРУПАТА е меко казано впечатляващ:
БИЛИ ШИЙХЪН (MR.BG, групата на ДЕЙВИД ЛИЙ РОТ) – бас;
МАЙК ПОРТНОЙ (бивш DREAM THEATER) – барабани;
ДЕРЕК ШЕРИНИЯН (BLACK COUNTRY COMMUNION, бивш DREAM THEATER и KISS) – клавири;
РОН ТАЛ – 'БЪМБЪЛФУУТ' (бивш GUNS N' ROSES) – китара;
ДЖЕФ СКОТ СОТО (TRANS SIBERIAN ORCHESTRA, TALISMAN, ИНГВИ МАЛМСТИЙН) – вокали.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина