Подтепето

мезе

16 Юли, 2017

Най-добрият сладолед в Пловдив

Пловдивският гид lostinplovdiv.com ви предлага местата с най-добрия сладолед под тепетата

Можете ли да си представите лятото без любимия десерт – сладоледът? С годините приготвянето на това изкушение се е превърнало в изкуство и за щастие можем да се похвалим, че вече немалко са местата в града под тепетата, където са го усвоили до съвършенство. Ако планирате посещението си в Пловдив през лятото със сигурност ще искате се разхладите с вкусния десерт. Затова пловдивският гид lostinplovdiv.com ви предлага местата с най-добрия сладолед под тепетата.

Сладкарница Dolce Mela

Сладкарница Долче Мела се ражда преди повече от пет години, когато в търсене на очарователно местенце, което да ухае ароматно и вкусно, място в което да долепиш глава до витрината и да не знаеш какво да избереш, собствениците решават, че именно те са хората, които да го създадат. Долче Мела е нещо повече от уютно място, където да се потопиш в духа на Италия и Франция, заедно с техните най-добри рецепти. Това си личи от изисканата визия на сладкарницата, но по-важен е вкусът, който е винаги еднакво добър. Той се получава чрез ежедневно търсене на нови вкусове и рецепти от цяла Европа, както и след задълбочено обучение на персонала. Богатата селекция на Долче Мела включва истински италиански занаятчийски сладолед по старата рецепта на Майстор Джузепе от Сицилия, направен с мляко, млечна сметана и масло. За да получат това съвършено качество, сладкарите използват само натурални вкусове от пресни плодове и шоколад.

Адрес: ул. Преслав 34

MIXBOX

По един иновативен начин MIXBOX обединява здравословното и натурално хранене, и в същото време ни връща назад в детството, припомняйки ни за вкусният сладолед от близкото минало. Продуктите на MIXBOX са подходящи за всяко време на годината и ще задоволят желанията, както на хора търсещи здравословното хранене, така и на тези, желаещи да се насладят на сладоледеният десерт като лакомство.

MIXBOX предлага богата гама от топинги, плодове, ядки, бисквити и други добавки и дава на посетителите невероятната възможност да създадат собствена идеална рецепта за своя десерт. Ако търсите приятелска среда, където да развихрите въображението си и да се насладите на десерт, миксиран от вас, барът с топинги на MIXBOX ще ви изуми с това колко различен може да бъде сладоледът ви всеки път.

Адрес: Мол Пловдив, ул. Перущица 8

Цялата статия четете в Lostinplovdiv.com

  • 16 Юли, 2017 | жалка неефикасна РЕКЛАМА, уж журналистика
    Обещавам тържествено че НЯМА ДА СИ КУПЯ стоката - не само, ами ша мина на другия тротоар (велоалея). Дернев и клиентелата му не схванаха, че всички "възхвали" тука имат обратен ефект, ОТБЛЪСКВАЩ. Щом ПодАльошата го продава, не е стока
Още от рубриката "мезе"

Подобни новини

17 Юни, 2018

Още 5 места за вкусен сладолед от Lost in Plovdiv

Екипът на единствения дигитален гид под тепетата  е в търсене на най – добрия сладолед в града и отново представя още 5 места, които е задължително да посетите и сами да изберете предпочитания вкус

Лятото още дори не е започнало, а вече търсим прохладата не само под сенките, но и в студените храни и напитки. От миналата година екипът на единствения дигитален гид под тепетата е в търсене на най – добрия сладолед в града и тъй като предлагането на вкусното изкушение постоянно се увеличава и разнообразява, ние подготвихме още 5 места, които е задължително да посетите и сами да изберете предпочитания вкус.

Започваме кратката си разходка по нагорещената Главна улица с любимците ни от Argento, където може да се насладите на ...

» повече