Подтепето

мезе

09 Авг, 2017

Парти маршрутите на Пловдив – Част 2

Гидът на Пловдив lostinplovdiv.com, този път ще ви запознае с няколко от алтернативните места в града под тепетата

Лято е, жега е всички се крия от жарките лъчи на слънцето, които безмилостно ни гонят и парят от сутрин до вечер. С настъпването на следобедните часове или поне когато приключим с работния ден, ние, пловдивчани, се отдаваме на така прословутия айляк, който е типичен за нашите си ширини. Именно за това ще ви разведем из нашия втория маршрут за парти дестинации, на който се отдават не само местните, но и все повече посетители и гости на града.

Гидът на Пловдив lostinplovdiv.com, този път ще ви запознае с няколко от алтернативните места в града под тепетата.

Няма как да не започнем днешната обиколка с култовия бар Fabric. Вече почти десетилетие заведението събира почитателите на рок музиката под крилото си. Всеки понеделник можете да упражните певческите си умения на традиционното караоке, в петък и събота вече се организират различни партита, а през седмицата музиката е такава, каквато се слуша на барманите. От хардкор до електро суинг, можете да чуете почти всичко, но това не е най-важното. От около месец, бар Fabric предлага собствена варка домашна лимонада от хмел, иначе казано бира, която се произвежда специално за заведението. Определено трябва да я опитате!

NB: Заведението  има разкошна и просторна градина, така че ако не намерите входа към нея от първия път, попитайте на бара!

И тъй като Fabric затваря в 12 часа вечерта, продължаваме нашата обиколка с най-близкия бар, а именно Gramophone. Заведението работи до малките часове на денонощието и също предлага разнообразие от събития през почивните дни. Ако сте почитатели на хип-хоп-а и електеонната музика, в Gramophon ще ви хареса.

Вече сте изпили 1-2 питиета и искате да продължите със забавленията? Продължаваме по главната улица и в една от отбивките, водещи към Капана, ще чуете музика и най-вероятно ще се натъкнете на десетки хора. Значи се намирате пред No Sense. Заведението се оказа истински колос и устоя вече 20 години на редица промени, продължава да бъде едно от най-предпочитаните места за нощни забавления. No Sense е музикален спортен бар, в чиято програма всеки може да открие по нещо за себе си. Най-различни DJ-и гостуват всеки петък и събота вечер, за да вдигнат и двата етажа на крака и да ви накарат да затанцувате...

Цялата статия четете в Lostinplovdiv.com

 

  • 10 Авг, 2017 | Невъзпитан
    "...ние,пловдивчани,се отдаваме на така прословутия айляк..."Авторе,ако си НАИСТИНА ПЛОВДИВЧАНИН,откажи се от тази шопска измишльотина "айляк"! Ама,май,не си...
Още от рубриката "мезе"

Подобни новини